I know you want me - del 2.

Hej alla finisar! Vi han tyvärr inte skriva klart förra inlägget på grund av en lektion som började. Som vi sade slutade inlägget dock med att "halva biffen var kirrad", efter att du visat intresse.
Men sedan kommer nästa steg, och det är där som många tragiskt nog failar. Det som gäller är att ni måste våga ta steget. Skit i det här bullshittsnacket om att han är den som måste agera först. Det ska lika gärna vara tjejen. Är du intresserad? Go for it! Har du något att förlora? Troligtvis inget i jämförelse med vad du har att vinna. Det är bara att köra allt, eller ge upp direkt. Visst kommer det ibland motgångar som slutar med Ben 'n Jerrys och en värdelös komedi. Men tänk alltid på vinsten. KÖR.

Okej, du borde ändå spela lite svårfångad, till en gräns. Räkna för guds skull inte tiden mellan varje sms för att svara segt, tänk inte "man måste skriva varannan gång" och ignorera honom inte! Då försvinner han. Det som menas med att spela svår är väl snarare att ni inte bör hänga vid personen i frågas ytterdörr, tre sekunder efter att han svarat på ditt första sms.
Kom ihåg; dream it, wish it, do it.
Ha en bra kväll!

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback

RSS 2.0