I know you want me.

Hallå där alla tjejer som suktar efter honom. Ni vet, han med stort H, killen med stort K och så vidare. Han som ni så gärna vill sms:a på kvällen och stalkar till en pinsam gräns på facebook. Idag tänkte vi skriva om hur ni går tillväga för att ta steget ut från drömmens värld, och istället göra den till verklighet. Det finns flera aspekter att ha i åtanke när du ska ragga på en kille.
För det första så måste han se dig, han måste få veta att du finns. Du vill inte vara hon som sitter längst bak i klassrummet och är lika grå som vädret utanför. Därför är en glad och positiv personlighet ett stort +. Har du många nackdelar på annat håll, exempelvis dålig hy, så behöver man något som väger upp det. Det behöver man ingen psykolog för att förstå.
Anyways, försök att alltid vara i centrum, var glad och låt honom uppmärksamma dig, inte tvärtom! Sedan är det såklart bra att hålla koll på det yttre. Killar vill inte ha en sunkig potatissäck i mjukisoverall, lämna den hemma tjejer! Den tråkiga sanningen är att han vill ha något som ser lite mer ut som de där supersnygga tjejerna i filmer och tidningar.
När du vet att han sett dig, kan du visa att du är intresserad. Men bara lite! Skicka ett "hej, vgd? :)" på facebook, eller sms. Sedan väntar du lite tills han blir nyfiken nog att höra av sig igen. Då är halva biffen kirrad. Lycka till girls! Och klanka inte ner på er själva! Ni är värda varenda grabb där ute!
xxx / Frida och Tonje

Kommentarer
KUKEN

this blog is the worst



2012-05-08 @ 14:08:35
Tonje och Frida

Moget "KUKEN" kan du stå för vem du är och kommentera med namn istället? Vi står för våra åsikter och hoppas att du också vill göra det.



2012-05-08 @ 17:34:28
varje normala kille

lol sluta spela svår är väl kanske bästa tipset?



2012-05-08 @ 20:16:04
Varje utbildade kille

Svar till "Varje normala kille"



Rent psykologiskt så är det tjejer som tycker om "jakten", inte killar (vilket folk ofta tror). Detta tips är därför ypperligt för tjejer som vill ha killar men inte vara allt för svår!



2012-05-08 @ 21:36:12




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback

RSS 2.0